Over Señor Churro

Van oude bakfiets naar
een zakje Spaans nostalgisch genot

Churros, van jeugdherinnering naar wens

Mijn ultieme jeugdherinnering is samen met mijn zusjes bij mijn oma in Spanje, in de ochtend, churros eten. Met chocoladesaus.

En mijn wens was altijd om samen met mijn vader ooit iets met de Spaanse keuken te gaan doen. Dat heeft altijd in mij geborreld en geprutteld. Je raadt het al. Toen ik de kans kreeg op het Museumplein in Amsterdam, heb ik mijn jeugdherinnering en wens gecombineerd: een churros foodbakfiets.

Van churros bakken word ik blij. En nu pruttelen en borrelen de churros in de op gas gestookte foodbakfiets.

De foodbakfiets

Het idee ontstond om een bijzondere mini foodtruck te bouwen uit een bakfiets. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we onze ziel en zaligheid in Señor Churro gelegd. Met een parel van een foodbakfiets als resultaat.

Een circulaire, duurzame en biologische bedrijfsvoering vind ik belangrijk. Bij het bouwen van mijn foodbakfiets hebben we daar dan ook rekening mee gehouden. De bakfiets is opgebouwd uit voornamelijk gebruikte onderdelen, we koken op gas en de zakjes zijn biologisch afbreekbaar. We blijven ons hier ook in ontwikkelen met als grote wens een biologische churro.

Churros voor je glimlach

Señor Churro ben ik in mijn hele wezen. Met Spaans bloed in mijn aderen en een passie voor ondernemen, heb ik het grootste plezier. Ik maak graag een praatje en een lolletje, maar altijd met oog voor kwaliteit voor het product en de beste service. En dat doe ik voor die lach op jouw gezicht.

Thumbs up for churros!

 

Camiël Valladares – Señor Churro